Zakynthos

Magazine – Unde faci shopping în Zakynthos

shopping în Zakynthos

Dacă vrei să faci shopping în Zakynthos, există o varietate de magazine spre care te poți îndrepta. Magazine din care îți poți achiziționa produse artizanale, făcute chiar pe insulă, bijuterii, pielării, covoare și ceramică manuală. Pe lângă toate acestea, în aproape fiecare zonă a insulei vei găsi cel puțin o tarabă cu suveniruri care mai de care mai colorate, care să-ți amintească de sejurul petrecut aici. Chiar dacă este o insulă tradițională, grecii știu cum să-și valorifice turismul. Te vor face să-ți dorești un bagaj mai încăpător și ceva mai multe zile la sejurul de anul viitor. Până atunci însă, iată o listă cu cele mai bune magazine în care să faci shopping pe insula Zakynthos, găsind produse tradiționale.

Dulciuri și vin (Sweets and Wine Zakynthos) – Zakynthos Town

Un loc de care te vei îndrăgosti. Un loc în care descoperi adevăratul gust al dulciurilor tradiționale, fără conservanți sau chimicale adăugate. Un loc pentru care merită să faci shopping în Zakynthos! Încă din anul 1910, fabrica de nuga „Zakynthos” este implicată în producția de dulciuri tradiționale din Zakynthos, in special de nougat (mantolato) și pasteli. Nuga mantolato este făcut din albușuri, migdale, foarte puțin zahăr și o mulțime de miere. Se consumă pe tot parcursul anului și îți recomandăm să-l încerci ca un produs tradițional din Zakynthos. De asemenea, este perfect pentru un suvenir. Pasteli este făcut din semințe de susan, migdale și miere.

Studioul de artă ceramică HANNE MI – Vassilikos

Dacă ești pasionat de artă, sau ai un prietn căruia i-ar plăcea un suvenir frumos și de calitate, mergi la Studioul de artă ceramică HANNE MI. Aici vei găsi picturi, vaze, canițe, mese, fântâni, ghivece de flori, sculpturi, și multe alte obiecte realizate din argilă.

Studioul de artă ceramică ADAMIEION – Marineika, Tsilivì

Toate creațiile din acest magazin sunt inspirate din natură, din viața, tradiția, culoarea și aromele insulei Zakynthos. Îți vei putea cumpăra ramuri de măsline ceramice, seturi de cină cu design de măsline, pești și broaște țestoase, bibelorui din ceramică, inspirate din trecutul Zakynthos …

Gold M – Cielo Michalopoulos – Orașul Rown, Tavoulari 2 – Roma 15

Gold M, Cielo Michalopoulos și Tik Tak Rologadiko sunt cele trei magazine de familie, situate în centrul orașului Zakynthos. Sunt doi bijutieri și un magazin de ceasuri. Sunt magazine în care poți face shopping în Zakynthos de lux. Îți poți cumpăra o amintire frumoasă sau un suvenir de neuitat, cu design original. Prețurile sunt pe măsură.

Gift Shop Levantino – shopping în Zakynthos, Kalamaki

Magazinul de cadouri Levantino se află de-a lungul drumului principal Kalamaki și este unul dintre cele mai cunoscute locații de shopping în Zakynthos. De aici poți cumpăra orice tip de suveniruri, iar prețurile sunt acceptabile.

Piero’s Italian Ice Cream Shop – Zakynthos Town, Tavulari 66

Înghețată italiană în inima grecească a insulei Zakynthos. Te întrebi cine și-ar dori asta? Ei bine, sunt mulți turiști care o fac. Și să nu te mire dacă nu cumva vei vrea și tu să încerci. Înghețata italiană a lui Piero este singura înghețată de casă pe care o poți găsi pe insula grecească Zakynthos. Tocmai de aceea, intră și ea pe lista lucrurilor pentru care merită să-ți aloci măcar o zi de shopping în Zakynthos.

Testimoniale

  • Am fost anul asta in Zakynthos si e mirific. La greci nu merita sa mergi la ultra all inclusiv. Hotelul Chryssi Akti unde am stat noi are aer conditionat desi e de 2 stele. Piscina si barul sunt la 10 m de hotel. Pe plaja de la Navaggio se sta o ora dar e de ajuns ca vb aia e turul insulei. Sunt plaje gen Banana Beach unde ai tot confortul din lume. Mancare in luna august ajunge cca 30 euro 2 persoane/cina cu tot ce vrei. Asa ca oricand Grecia decat litoralul nostru. Nu mergeti daca visati nave cosmice si beti apa Evian…in rest de la apa marii si pana la persoanele pe care le intalnesti merita din plin

    Bodo
  • M-am intors de curind dintr-un sejur dublu din insula ZAKYNTHOS hotel Andreolas. Hotelul f.curat,se face curatenie zilnic,mic dejun acelasi in fiecare dimineata,dar poti sa maninci cit vrei ,insa cafeaua nu se poate bea,la fel si sucul niste apa colorata

    Viorica

Rezerva acum!

Verifica disponibilitatea