Zakynthos

Sporturi și activități în Zakynthos

Activități în Zakynthos? Fie că a vară, toamnă sau iarnă, insula este un deliciu pentru fiecare dintre noi, indiferent de gusturile în materie de distracție! Zakynthos este o insulă excelentă pentru a explora peisajul rural verde, munții și dealurii, plajele nisipoase, golfurile private și numeroase sate tradiționale. Grecii sunt renumiți pentru căldură și ospitalitate, iar aici, în Zante, nu vei fi dezamăgit. Există o mulțime de activități potrivite pentru întreaga familie, pentru toate vârstele.

Varietate la degetul mic

Cei aventuroși se pot avânta pe munte, cei cu dorința de relaxare se pot răsfăța pe plajă, cei plini de energie se pot bucura de mare, iar cei romantici, cu dorință de contemplare, pot străbate ulițele satelor tradiționale. În Zakynthos, activitățile sunt numeroase și variate, așa cum ar trebui să fie într-o destinație de vacanță all season! O dată ajuns în Zakynthos, trebuie doar să știi ce anume vrei. Restul va veni de la sine. Există centre dedicate oricărui tip de sport nautic, terestru sau aerian, cu instructori bine instruiți, menit să îți recomande distracții în funcție de vârste.

Jet Ski, Paragliding sau plimbări în ritm propriu?

Cele mai multe cendre dedicate sporturilor pe apă le vei găsi în stațiunile de vară precum Alykes, Alykanas, Tsilivi și Vassilikos. Ele te vor ademeni cu numeroae oferte pentru practicarea de Jet Ski, Paragliding, Banana, Pedaloes, Ringo, schi nautic și multe altele. Dacă, însă, nu ești genul care te dai în vânt după adrenalină, poți alege o excursie pe croazieră, o ieșire în larg cu vaporul sau îți poți închiria propria barcă cu motor. Astfel, poți explora coasta insulei propriul tău ritm.

Activități în Zakynthos – echitație sau Jeep safari?

De asemenea, cele mai multe stațiuni închiriază biciclete la prețuri foarte rezonabile. Iar acesta este un mod relaxant de a explora traseele mai puțin turitice ale insulei. Dar și mai frumoase  Un alt mod de a-ți petrece ziua cu activități în Zakynthos înseamnă o tură de Jeep safari organizat. Vei vedea situri de interes istoric, zone rurale de frumusețe impresionantă și sate parcă neafectate de trecerea timpului. Opțiunile sunt nesfârșite cu numeroase alte activități în Zakynthos, cum ar fi scufundări, echitație pe dealuri sau pe plajă, tenis, alpinism, mini golf, snorkelling. Toate merită încercate. Dar peste toate, nu rata…

…o seară tradițonală cu activități în Zakynthos… de neuitat

Plimbările pe străzile satelor mai puțin turistice sunt pline de romantism și de incitare. Cuplurile le adoră, iar copiii sunt extuziasmați de nou. Zakynthos are multe drumuri de țară, sate și dealuri de descoperit. Ale unul dintre satele care te-au fascinat și petrece o seară de familie extraordinară. Încearcă să asistați la o noapte grecească autentică, cu mâncare delicioasă și vinuri aromate, muzică tradițională și dans. Aceasta este una dintre multele activități în Zakynthos care te cuceresc iremediabil.

Testimoniale

  • M-am intors de curind dintr-un sejur dublu din insula ZAKYNTHOS hotel Andreolas. Hotelul f.curat,se face curatenie zilnic,mic dejun acelasi in fiecare dimineata,dar poti sa maninci cit vrei ,insa cafeaua nu se poate bea,la fel si sucul niste apa colorata

    Viorica
  • Buna. Ne-am intors din Zakynthos, am stat in hotelul Cavo d’ oro este foarte ok ca si hotel, curatenie se face in fiecare zi, daca lasi prosopul jos ti l schimba, lenjeria si toate prosoapele se schimba la 2 zile. In camera am avut chicineta, farfurii, tacamuri, o oala, o cana electrica, un prajitor de paine. Baie este un pic cam mica. Micul dejun a fost foarte bogat aveai ce alege, noi am avut doar mic dejun.

    Georgiana

Rezerva acum!

Verifica disponibilitatea

Inline
Inline