Zakynthos

Distracții și sporturi nautice din Zakynthos

distractii si sporturi nautice din Zakynthos
Distracții și sporturi nautice

Pentru cei care iubesc vacanțele de vară active, Insula Zakynthos este un rai al distracțiilor când vine vorba de sporturi nautice. Pe plajele cele mai importante ale insulei, cum ar fi Alykes, Tsilivì și Laganas, există centre turistice bine dotate, cu posibilități infinite de practicare a sporturilor nautice. De asemenea, multe centre de sporturi nautice oferă o mulțime de excursii cu barca, prin intermediul cărora poți descoperi multe alte zone frumoase ale insulei.

Dacă, însă, ești unul dintre turiștii dornici să încerce emoții neobișnuite, există mai multe opțiuni, printre care puteți Jeep safari sau echitație de-a lungul Golful Turtles (Golful Țestoaselor). Iar dacă iubești viteza, Go-kart! În Zakynthos există o pistă specială, iar pentru familiile cu copii găsești din belșug parcuri acvatice și centre de sporturi nautice. Pentru scufundari, cele mai multe opțiuni se află pe coasta de vest a insulei. Dacă, însă, nu ai experiență, există multe plaje cu ape limpezi, unde poți face scufundări.

Limni Kerì – Centrul de divertisment NERO SPORT

Peșterile, crevasele și stâncile sunt locul perfect pentru sesiuni profesionale de scufundari. NERO SPORT – Limni Kerì este dedicat în mare parte scufundătorilor cu experiență, însă organizează și excursii pentru începători. Cum marea din Zakynthos este calmă și limpede, vizibilitatea este extraordinară. Așadar, dacă optezi pentru scufundări, optează și pentru o sesiune foto. Va fi o amintire de milioane.

Plaja St. Nicholas, Vassilikos – Watersports Center

Plimbări Ringo, banana, water ski, canoe, paddleboard și experiențe de neuitat cu parapanta sau noul Fly Fish. Watersports Center este unul dintre centrele de sporturi nautice recunoscute din Vassilikos pentru spiritul de aventură și entuziasmul insuflat turiștilor. O alegere bună dacă ești cu familia.

Tsilivì – Luna Fun Park

Luna Fun Park din Tsilivì are distracții pentru toți, indiferent de vârstă. Parcul Luna Fun este situat în centrul orașului Tsilivi, un oraș perfect pentru cei care iubesc petrecerile nocturne, după o zi petrecută pe plajă. Parcul este amenajat cu castele mari și organizează diferite jocuri pentru copii, sub supraveghere.

Aghios Nicholaos – Navagio Boat Trips Teodosis

Excursii cu vaporașul THEODOSIS la Navagio. Este o afacere de familie, cu sediul în Agios Nicolaos, in partea de nord a insulei Zakynthos. Aceasta organizează una dintre cele mai populare excursii cu barca din Zakynthos – pe apele albastre, cu popas pe celebra plajă Navagio – plaja Epavei.

Kalamaki – Caretta’s Fun Park Center

Centrul de distracții Caretta oferă o experiență de neuitat tuturor copiilor și adulților, ziua și noaptea. Parcul acvatic este deschis între 10:30 și 17:30 și oferă posibilitatea unei zi pline de distracție în tobogane de apă, râu leneș, piscine… Aproape de parcul acvatic există un snack bar cu băuturi și gustări, iar în imediata apropiere se află și un restaurant. De la 18.30, aici începe o altă distracție la Caretta’s Fun Park Center: o zonă masivă plină de trambuline, castele bouncy, căruțe, bile cu apă, cinematograf 6d, jocuri cu monede și multe altele.

Kalamaki – Fz Go Kart

Iar după ce te saturi de distracția de ape, poși merge la Zante Go Kart – este singura pistă profesională de kart de pe insula Zakynthos. Acesta este locul potrivit atât pentru grupuri de prieteni, cât și pentru famili. Clubul are o pistă profesională și una dedicată copiilor – Mini Go Karts. Pe lângă acestea, copiii se mai pot bucura și de Duble go kart – just for fun. Iar în timpul acesta, părinților le este dedicată o zonă cu cocktailuri, de unde pot privi toate mișcările copiilor. Pentru începători, cluburi are și instructori care să-i inițieze în artele distracției.

Testimoniale

  • Buna. Ne-am intors din Zakynthos, am stat in hotelul Cavo d’ oro este foarte ok ca si hotel, curatenie se face in fiecare zi, daca lasi prosopul jos ti l schimba, lenjeria si toate prosoapele se schimba la 2 zile. In camera am avut chicineta, farfurii, tacamuri, o oala, o cana electrica, un prajitor de paine. Baie este un pic cam mica. Micul dejun a fost foarte bogat aveai ce alege, noi am avut doar mic dejun.

    Georgiana
  • Am fost anul asta in Zakynthos si e mirific. La greci nu merita sa mergi la ultra all inclusiv. Hotelul Chryssi Akti unde am stat noi are aer conditionat desi e de 2 stele. Piscina si barul sunt la 10 m de hotel. Pe plaja de la Navaggio se sta o ora dar e de ajuns ca vb aia e turul insulei. Sunt plaje gen Banana Beach unde ai tot confortul din lume. Mancare in luna august ajunge cca 30 euro 2 persoane/cina cu tot ce vrei. Asa ca oricand Grecia decat litoralul nostru. Nu mergeti daca visati nave cosmice si beti apa Evian…in rest de la apa marii si pana la persoanele pe care le intalnesti merita din plin

    Bodo

Rezerva acum!

Verifica disponibilitatea

Inline
Inline