Zakynthos

Restaurante și baruri în Zakynthos

Restaurante și baruri în Zakynthos? Gândește-te la petreceri grecești, mâncare cu tradiție și peisaje demne de relaxare… toate acestea se găsesc în fiecare colț al insulei. Cu toate astea, există câteva restaurante și baruri în Zakynthos care te cuceresc întru totul. Aici, mâncărurile servite pe malul mării, în sunetul valurilor și lumina lunii, pot fi surprinzătoare chiar și pentru cel mai înverșunat gurmand. Dacă te pregătești pentru o vacanță în Zakynthos sau ești chiar acum în una, iată câteva restaurante și baruri în Zakynthos în care să te tot răsfeți.

Pe cele mai apreciate le vei găsi în inima insulei – Zakynthos Town. Locul unde viața de noapte te face să vibrezi. Dacă, însă, vrei o cină romantică, ferită de zarva turiștilor și de muzica tare ce acaparează străzile orașului, ia drumul satelor cu tradiție, sau a stațiunilor lăturalnice. Vei găsi numeroase taverne ale căror mâncăruri să-ți gîdile papilele gustative. Mâncarea grecească tradițională este un răsfăț. Iar în combinație cu un local bun, vei avea o seară grecească de neuitat. Iată câteva dintre cele mai populare și apreciate restaurante și baruri în Zakynthos:

Anatolikos Greek Taverna

O tavernă ce stă frumos pe malul mării în Alykes și care se mândrește cu un Certificat de Merit din partea Societății Internaționale a mâncătorilor de lotus. Iar de aici, îți poți face o idee. Însă, nu te lăsa păcălit. Restaurantul este premiat în mod constant pentru stilul tradițional grecesc de a găsit. Așadar, dacă vrei cu specific, aici e locul tău.

Pandesia Restaurant

O„sărbatoare somptuoasă” cu meniuri pentru toate gusturile. Pandesia Restaurant se află în Zakynthos Town și este un local ce amestecă tradiționalul cu internaționalul. Aici vei găsi atât preparate specifice insulei, cât și mâncăruri internaționale, chiar și vegetariene. Pandesia Restaurant este o afacere de familie, pornită în 1993.

Popolaros Traditional Taverna

Situat în inima orașul Zakynthos, acest restaurant există de peste 22 de ani. Taverna servește mâncăruri făcute în casă, după rețete autentic grecești. Toate alimentele gătite în restaurant sunt din grădina proprie a propritarilor. Iar vinul provine din propriile podgorii. Peste toate, vara, în fiecare seară este un program cu muzică tradițională.

Beach Bar si Restaurant Fishalida

Un restaurant pe plaja de nisip din Alykes. Se deschide dis de dimineață pentru micul dejun, gustări și fresh-uri. Proprietarii sunt o familie de pescari. Tocmai de aceea, mancarurile sunt cu specific pescăresc. Dacă faci consumație, indiferent de sumă, beneficiezi gratuit de sezlonguri și umbrele de soare.

Planet Pub

Este unul dintre baruri pline de atmosferă din Tsilivi. Ajuns aici, vei găsi un DJ tare, deseori faimos, o sală spațioasă, cu ring de dans și plasmă. Planet Pub are un bar cu vedere la piscină, cu terasă, unde poți servi cocktailuri exotice și diferite bauturi locale și internaționale. Iar pentru ca distracția să fie și mai mare, în local se organizează seri de karaoke, seri de muzica live de două ori pe săptămână, și televizor pentru competițiile sportive live.

Restaurante și baruri în Zakynthos – Legends bar

Îl găsești în Argassi și servește gustări, băuturi, deserturi și cafea, în orice moment al zilei. De asemenea, aici găsești în meniu și preparate la grătar și băuturi tradiționale grecești. Este un local adorat de pasionații de sporturi. Mulți localnici și turiști vin aici să urmarească împreună întrecerile sportive. Unul dintre cele mai populare restaurante și baruri în Zakynthos, pentru iubitorii de sporturi.

Testimoniale

  • Buna. Ne-am intors din Zakynthos, am stat in hotelul Cavo d’ oro este foarte ok ca si hotel, curatenie se face in fiecare zi, daca lasi prosopul jos ti l schimba, lenjeria si toate prosoapele se schimba la 2 zile. In camera am avut chicineta, farfurii, tacamuri, o oala, o cana electrica, un prajitor de paine. Baie este un pic cam mica. Micul dejun a fost foarte bogat aveai ce alege, noi am avut doar mic dejun.

    Georgiana
  • M-am intors de curind dintr-un sejur dublu din insula ZAKYNTHOS hotel Andreolas. Hotelul f.curat,se face curatenie zilnic,mic dejun acelasi in fiecare dimineata,dar poti sa maninci cit vrei ,insa cafeaua nu se poate bea,la fel si sucul niste apa colorata

    Viorica

Rezerva acum!

Verifica disponibilitatea