Zakynthos

Pubs & Snack Bar în Zakynthos

Pubs & Snack Bar Zakynthos

Puburi și snack baruri în Zakynthos? Insula abundă în locuri de distracții, cu muzică grecească, băuturi locale, dansuri traditionale și restaurante în care să te bucuri de o atmosferă vie și peisaje mediteraneene care-ți ajung la suflet. Cea mai mare concentrație de pub-uri și cluburi de noapte o găsești în zona de sud a insulei, mai precis în Laganas, Kalamaki, Argasi, Zakynthos, Tsilivì și Alykes.

Cele mai turistice zone ale insulei

Sunt cele mai comerciale și turistice orașe ale insulei. Aici, din luna mai, până în luna octombrie străzile sunt pline de veselie, de suveniruri colorate și de turiști puși pe distracție. Este perioada anului în care nopțile sunt, de multe ori, mai frumoase ca zilele. Asta dacă iubești distracția, romantismul și atmosfera energică de vacanță.

Pe insula Zakynthos, viața de noapte oferă distracții și atracții și este accesibilă tuturor. Plăcerile încep seara devreme, iar ultimele cluburi și pub-uri închid în zorii zilei. Pentru a-ți face mai ușoară alegerea, ți-am pregătit o listă cu cele mai apreciate pub-uri și cluburi de noapte din insulă.

PORTOFINO COCKTAIL BAR – Krioneri, Zakynthos

Portofino Cocktail Bar este unul dintre cele mai renumite puburi din Insula Zakynthos. Portofino este bine cunoscut de localnici, precum și de turiștii fideli ani insulei, pentru locația sa evocatoare și pentru atmosfera uimitoare. O atmosferă care te cucerește în timpul nopților de lună plină.

VRAKOS CAFÉ BAR – Laganas

Noaptea, pubul Vrakos te înconjoară de energie. Este locul în care să bei un cocktail pregătit proprietar însuși, într-o atmosferă romantică făcută de lumina moale a lumanarilor. Așadar, dacă vrei relaxare în fața mării, acesta este locul perfect pentru o ieșire de seară în Zakynthos. Vei iubi muzica de fundal și peisajul mării întunecate în față.

TROPIC BEACH – Porto Koukla

Tropic’s Beach Bar este diferit. Este o alternativă bună pentru petrecăreți și super plăcută pentru toți iubitorii de muzică bună, băuturi grozave și gustări delicioase. Este localul în care să mergi cu prietenii, să te bucuri de Grecia, pentru ca apoi să te plimbi de-a lungul plajei.

VILA ROSSA BAR VINICOL – Vassilikos

Villa Rossa este un bar apreciat în Vassilikos și, în același timp, un restaurant uimitor pentru cina . Un loc cald și plăcut de a-ți petrece seara. La prima vedere, ai spune că este dedicat familiilor și seniorilor. Nu te prea convins. S-ar putea să te surprindă plăcut și pe tine.

BAKERY CAFE – Kalamaki

O cafenea la patiserie. Nu este un pub în care să petreci seara și nici un club în care să te dezlănțui noaptea. Însă este locul ideal în care să te regugiezi după petrecerile din nocturne din celelalte localuri. Este cafeneaua în care vei dori să-ți începi fiecare dimineață. Calitatea dulciurilor este extraordinară, micul dejun este tipic grecesc, iar mediul este plăcut. Totul este făcut în casă și, aici, în fiecare dimineață vei avea parte de un mic dejun nemaipomenit.

Testimoniale

  • M-am intors de curind dintr-un sejur dublu din insula ZAKYNTHOS hotel Andreolas. Hotelul f.curat,se face curatenie zilnic,mic dejun acelasi in fiecare dimineata,dar poti sa maninci cit vrei ,insa cafeaua nu se poate bea,la fel si sucul niste apa colorata

    Viorica
  • Buna. Ne-am intors din Zakynthos, am stat in hotelul Cavo d’ oro este foarte ok ca si hotel, curatenie se face in fiecare zi, daca lasi prosopul jos ti l schimba, lenjeria si toate prosoapele se schimba la 2 zile. In camera am avut chicineta, farfurii, tacamuri, o oala, o cana electrica, un prajitor de paine. Baie este un pic cam mica. Micul dejun a fost foarte bogat aveai ce alege, noi am avut doar mic dejun.

    Georgiana

Rezerva acum!

Verifica disponibilitatea

Inline
Inline